VY

 

VY eli VANHEMPAINYHDISTYS

Vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on tukea päiväkodin toimintaa sekä edistää kotien ja päiväkodin välistä yhteistyötä. Yhdistyksen toimintaperiaatteena on toimia vaikutuskanavana kotien ja päiväkodin välillä. Vanhempainyhdistys kokoaa vanhemmat yhteen ja järjestää päiväkodin lapsille ja heidän vanhemmilleen erilaisia tapahtumia. Saadut varat kohdistetaan päiväkodin lasten virkistystoimintaan. Lisäksi kerätyillä varoilla voidaan avustaa ryhmiä erilaisten retkien toteutumisessa sekä hankkia päiväkodille uusia leikkivälineitä. Yhdistyksen toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, pienikin panos toimintaan on erittäin tervetullutta.

 Kaikki vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan vanhempainyhdistyksen toimintaan!

Vanhempainyhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Kyyninkadun päiväkodin lapsen/lasten vanhempi, joka hyväksyy yhdistyksen toimintatavat ja tavoitteet.

Vanhempainyhdistys ei peri jäsenmaksuja. Yhdistyksestä voi erota ilmoittamalla asiasta sähköpostitse em. sähköpostiosoitteeseen. Yhdistyksestä eroaa myös automaattisesti silloin, kun perheen lapsi/lapset vaihtavat hoitopaikkaa/eivät enää ole hoidossa Kyyninkadun päiväkodissa.

 

Palautetta ja kysymyksiä, sekä yhteyden yhdistykseen saat; kyyninkadunvanhemmat@gmail.com